Termeni și condiții

Site-ul etorx.ro denumit în continuare “etorx.ro”, este deținut și administrat de societatea SC AUTOHOME TOOLS SRL având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO36941259, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J02/60/2017, cu sediul social în Arad, Romania, B-dul G-ral Dragalina, nr. 38

Telefon: 0726162628
E-mail: [email protected]

Pentru plata comenzilor realizate cu Ordin de Plată vă rugăm folosiți datele contului de mai jos și trimiteți confirmarea plății pe adresa de email: [email protected]

Codul IBAN: RO34BRDE020SV74509910200
Banca: BRD

Navigarea pe site-ul etorx.ro urmata de comanda, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client. magazinulcusculearad.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre etorx.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii.

 

1. DEFINITII

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul etorx.ro

Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

 

2. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-ului etorx.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC AUTOHOME TOOLS SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC AUTOHOME TOOLS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. etorx.ro este marca inregistrata a SC AUTOHOME TOOLS SRL.

Utilizarea pe etorx.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. etorx.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

 

3. EXONERAREA DE RASPUNDERE

SC AUTOHOME TOOLS SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la etorx.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, etorx.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. SC AUTOHOME TOOLS SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

SC AUTOHOME TOOLS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul etorx.ro, acestea fiind puse la dispozitia SC AUTOHOME TOOLS SRL de catre furnizori.

Informatiile incluse pe etorx.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa [email protected] , pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

etorx.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar magazinulcusculearad.ro nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 

4. LIMITA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului etorx.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contin virusi, nu servesc unor campanii de promovare care nu au legatura cu etorx.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati, vor fi raportate organelor abilitate. etorx.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda etorx.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

 

5. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele colectate cu privire la conturi si newslettere sunt confidentiale. etorx.ro va putea selecta utilizatorii carora le va trimite newslettere si alte informatii pe e-mail.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, magazinulcusculearad.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe magazinulcusculearad.ro, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor.

Completarea de catre utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a etorx.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre etorx.ro pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul SC AUTOHOME TOOLS SRL.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii comenzilor.

In cazul in care clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre etorx.ro si exista comenzi in derulare, comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

etorx.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, utilizatorul nu poate tine raspunzator pe etorx.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

 

6. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru crearea unui cont pe site-ul etorx.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. magazinulcusculearad.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

 

7. PRETUL

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului etorx.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A.

 

8. COMANDA

Pentru a activa serviciul „Comanda”, Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si modalitatea de plata) in contul de Utilizator, iar aceste setari vor fi retinute si folosite pentru fiecare Comanda. Aceste setari pot fi modificate oricand.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori. (Comanda intarziata, transmisa gresit, etc.)

etorx.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant etorx.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

etorx.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

– esuarea / invalidarea tranzactiei online;

– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

– date incomplete sau incorecte ale Clientului;

– activitatea Clientului poate produce daune site-ului magazinulcusculearad.ro /partenerilor;

– livrari consecutiv esuate;

– alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, etorx.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

 

9. FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face prin ordin de plata sau ramburs, cash sau card de credit online.

 

10. GARANTIA

Pentru produsele achizitionate din magazinul online etorx.ro se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

 

11. LIVRAREA

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs si se regaseste in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.

 

12. RECLAMATIILE PRIVIND PRODUSELE

Orice reclamatie privind starea produselor livrate la Clienti, va fi adusa la cunostinta Vanzatorului in maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la [email protected], urmand ca Vanzatorul sa o solutioneze.

Intreaga responsabilitate a viciilor descoperite si repararea lor cade in sarcina etorx.ro. In cazul in care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectata pe parcursul livrarii, Clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de etorx.ro, dar nu si despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligatiilor SC AUTOHOME TOOLS SRL fata de orice Client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei incasate de la Client pentru respectiva Comanda. Livrarea produselor aflate in stoc la furnizor depinde exclusiv de disponibilitatea stocului la furnizor.

 

13. FORTA MAJORA

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

 

14. SOLUTIONAREA CONFLICTELOR. LEGEA APLICABILA

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre etorx.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

 

15. FRAUDA

Crearea de conturi multiple folosind astfel adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului etorx.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi, dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor etorx.ro , alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor etorx.ro etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

 

16. DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 03.07.2020: SC AUTOHOME TOOLS SRL – etorx.ro

 

 

 

Politica de retur

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Fie trimiți formularul de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării, fie duci produsul în magazin. Unele produse au o politică de retur specifică, îți recomandăm să citești condițiile mai jos.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de ETORX Arad:

– costul de transport pentru retur este suportat integral de către client
– în cazul în care produsul se returnează în magazin și modalitatea de plată a fost transfer bancar, returnarea banilor se face tot prin transfer bancar, și nu în numerar la casierie
– produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit
– nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii
– returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul
– dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea
– dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate

 

 

Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate descrie modul în care informațiile tale personale sunt colectate, utilizate și distribuite atunci când vizitezi sau faci o achiziție.

 

INFORMAȚII PERSONALE PE CARE LE COLECTĂM

Când vizitezi site-ul, colectăm automat anumite informații despre dispozitivul tău, inclusiv informații despre browser, web, adresa IP, fusul orar și unele cookie-uri instalate pe dispozitiv. În plus, pe măsură ce răsfoiești pagini din site, colectăm informații despre paginile web individuale sau produsele pe care le vizualizezi, ce site-uri web sau termeni de căutare te-au referit la site și informații despre cum interacționezi cu site-ul. Ne referim la aceste informații colectate automat ca Informații despre dispozitiv.

Colectăm informațiile despre dispozitiv folosind următoarele tehnologii:

  • Cookie-urile sunt fișiere de date care sunt plasate pe dispozitiv sau pe computer și conțin adesea un identificator unic anonim. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de dezactivare a cookie-urilor, vizitați http://www.allaboutcookies.org.
  • acțiuni de urmărire a “fișierelor de jurnal” care apar pe site și colectarea datelor, inclusiv adresa IP, tipul browserului, furnizorul de servicii Internet, paginile de trimitere / ieșire și inregistarile de dată / oră.
  • etichetele și pixelii sunt fișiere electronice utilizate pentru a înregistra informații despre modul în care navigați pe site.

 

În plus, atunci când efectuezi o achiziție sau încerci să faci o achiziție prin intermediul site-ului, colectăm anumite informații de la tine, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email și numărul de telefon. Facem referire la aceste informații ca Informații despre comandă.

Când vorbim despre Informații personale în această politică de confidențialitate, vorbim atât de informații despre dispozitive, cât și de informații despre comandă.

 

CUM UTILIZAM INFORMAȚIILE PERSONALE ?

Continuarea navigării înseamnă acceptul tău. Utilizăm informațiile despre comenzi pe care le colectăm, în general, pentru a îndeplini comenzile plasate prin intermediul site-ului (inclusiv procesarea informațiilor tale de plată, organizarea transportului și furnizarea de facturi și / sau confirmări de comenzi). În conformitate cu preferințele pe care le-ai împărtășit cu noi, îți vom oferi informații sau publicitate referitoare la produsele sau serviciile noastre.

 

Utilizăm informațiile despre dispozitiv pe care le colectăm pentru a ne ajuta să monitorizăm potențialele riscuri (în special adresa IP) și, în general, să îmbunătățim și să optimizăm site-ul nostru (de exemplu, generând analize despre modul în care clienții noștri navighează și interacționează cu site-ul și pentru a evalua succesul campaniilor noastre de marketing și publicitate).

 

ÎMPĂRTĂȘIREA INFORMAȚIILOR PERSONALE & RETENȚIA DATELOR

Când plasezi o comandă prin intermediul site-ului, vom păstra informațiile tale de comandă, considerate necesare, pentru înregistrările noastre, cu excepția cazului în care și până când ne cereți să ștergem aceste informații.

Împărtășim informațiile personale considerate necesare pentru a ne ajuta să procesăm și să livrăm comenzile tale, așa cum este descris mai sus.

Lista procesatorilor de date cu caracter personal considerați necesari de operatorul magazinului online ETORX Arad pentru livrarea comenzilor primite de la tine online:

De exemplu, utilizăm furnizorul de plaformă de e-commerce Shopify pentru a ne furniza magazinul online – poți citi mai multe despre modul în care Shopify utilizează informațiile tale personale aici: https://www.shopify.com/legal/privacy/customers.

 

În cele din urmă, putem să îți împărtășim și informațiile tale personale pentru a respecta legile și reglementările aplicabile, pentru a răspunde la o citație, mandat de căutare sau altă solicitare legală pentru informațiile pe care le primim sau pentru a ne proteja în alt mod drepturile.

Reține că nu modificăm practicile de colectare a datelor și de utilizare a site-ului atunci când vedem semnalul Nu urmăriți (DO NOT TRACK) din browserul tău. În acest caz, se vor folosi doar informațiile necesare pentru plasarea și procesarea unei comenzi, dar nu informațiile statistice, functionale sau de marketing (profilare).

 

DREPTURILE TALE

Dacă ești rezident european, ai dreptul să accesezi informațiile personale pe care le deținem despre tine și să ceri corectarea, actualizarea sau ștergerea informațiilor tale personale. Dacă dorești să exerciți acest drept, te rugăm să ne contactezi prin intermediul secțiunii: 

Reține că procesăm informațiile pentru a putea îndeplini contractele pe care le-am putea avea cu tine (de exemplu, dacă faci o comandă prin intermediul site-ului) sau pentru a-ți urmări interesele legitime de afaceri enumerate mai sus.

 

SCHIMBĂRI

Putem actualiza din când în când această politică de confidențialitate pentru a reflecta, de exemplu, modificările aduse practicilor noastre sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare.

 

CONTACTEAZĂ-NE

Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, dacă ai întrebări sau dacă dorești să faci o plângere, te rugăm să ne contactezi prin email la adresa [email protected] sau prin poștă folosind detaliile de mai jos:

Strada Petru Rares, nr. 74A, Arad, 310210

 

 

GDPR: Drepturile consumatorilor

Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), ai o serie de drepturi în relația cu acest magazin online.
Mai jos ai la dispoziție o serie de link-uri pentru a putea exercita aceste drepturi:

Solicită datele stocate – Această opțiune presupune completarea unei cereri, după care operatorul site-ului te va contacta pentru a-ți transmite datele stocate.

Solicită ștergerea datelor stocate – Acest drept, referit și ca dreptul de a fi uitat presupune ștergea datelor tale din toate sistemele magazinului online, acolo unde legea o permite.

După completarea formularului specific, cererea va fi înregistrată, și ofițerul de date cu caracter personal (DPO) va fi notificat în legatură cu cererea depusă.